sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Sade päiviä ja irtaantuminen arjesta.

Joops tässä on tullut väliä edellisestä blogi merkinnästä. Johtunee sade päivistä joka laittaa lapset hyppimään seinille,tekemistä riittäis-motivaatio kateissa, oltiin jopa vapaallakin yksi ilta plus yö. Neiti Uhma oli mumman hellässä hoidossa(lue koettelemassa välillä jonkun muun hermoja) ja Pumba pääsi viettämään aikaa kummin luokse yö kylään. Hyvin oli kuulemma molemmilla lapsilla mennyt ja olivat nukkuneet paremmin kun kotona!

Neiti Uhmalla menossa toki uhma ja sitten on ollut jo jonkin aikaa nukahtamis ongelmia. Toisin sanoen Neiti ei nukkuis millään. Virtaa on kun pienessä kylässä! Nyt sitten kokeillaan että vaikuttaako televisio noihin uniin. elikkäs Neiti Uhman hereillä olo aikana töllö pysyy visusti kiinni. Aika näyttää onko vaikutuksia.

Tässä alkaa nyt uhkaavasti lähestyä Neiti Uhman syntymäpäivät ja kesäkuun lopussa ois sitten näillä näkymin muutto. Joten toimintaa ei tule kesäkuusta puuttumaan. Neiti Uhman synttäreillekin on kutsut vielä lähettämäti kun oon ollu vähän hihat tyhjillään,mut tällä viikolla ne pitää saada perille.




Chilit,vielä pienenlaisia.
Kukkaset on kasvaneet ja taimet myös (chili,tomaatti ja paprika) Sain serkkuseltakin vielä uutta chili lajiketta. Tässä voisin ite joku päivä laittaa vihdoin sitä cayannea itämään :) Sitten ei puuttuis enää kun se habanero tai joku muu tulinen.
Paprikaa
Suippopaprikaa

Kirsikkatomaattia ja pikku chili.




Ei kommentteja: