sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äitienpäivä.

Noh edellinen yö meni valvoessa kun kokeilin ruisleipä ohjetta minkä löysin netistä, leivät ei ihan onnistunu. Laitoin leivän juureen liikaa jauhoja, oma logigkaa kun käytin. Leipä on hyvän makuista ja näköistä mutta kovaa. Uudella yrityksella jonkun ajan päästä. Tämä päivä sitten hujahtikin vieraillessa ensin äitini luona ja sitten toisen mummoni luona. Neiti uhmalla meni lujaa kun molemmissa paikoissa oli tarjoilla pullaa,keksiä,munkkia,kakkua ja suklaata. Että oiskohan menny vähän sokeri humalan puolelle O.o Niin ja siihen liittyen ihmetyttää miten ei lapsen äidin ja isän neuvoja kuunnella että mitä saa lapselle antaa ja minkä verran. Jos karkin tuputus ei lopu niin sitten meidän on varmaan harvennettava käyntejä niissä tuputus paikoissa, äitini onneksi lupasi hankkia ksylitolipastilleja :) Niin ja oon tästä asiasta ihan suoraan sanonu niin pitääkö se vielä vääntää rautalanngasta, ihmettelenpä vain.

Oon tässä muutaman päivän ihastellu mun orkkideaa. Sain sen viime äitienpäivänä ja nyt se puhkeaa jälleen kukkaan. Neljä kukkaa on auennut mutta yhdeksän nuppua odottaa vielä avautumista. Phalaenopsis, lajikkeeltaan. Oon ajatellut hankkia niitä lisää jossain vaiheessa. Riippuen siitä miten nuo miun chilit menestyy, ne on edelleen nuutuneen näköset.

Ensi viikko meneekin lasten nimppareikutsuihin valmistautuessa. Tarjottavia suunnitellessa ja huushollia siivoten. Minä siivoan ja Neiti uhma sitä mukaa sotkee. Noh ainakin tietää olevansa hyodyllinen. Oishan se aika outoo sanoisinko jopa laiskaa että ei tartteis tehdä mitään. Mitenhän mie siitäkin selviäisin, hoh onneks ei tartte ottaa siitä selvää. Nyt pakko alkaa hiipimään sänkyyn. Lapset+hampaiden teko tietää montaa herätystä. Palailen ensi kerran reseptien ja kuvien kera :)

Ei kommentteja: