torstai 25. elokuuta 2011

Syksy alkaa saapua :)

Vihdoin on ilmassa sitä syksyn tuntua ajottain,mut se syksyn tuoksu on vielä kadoksissa. Syksyllä on niin ihana ottaa kuppi teetä,kapertyä viltin alle ja lukee jotain hyvää lehteä/kirjaa sekä pääsee tunnelmoimaan kynttilöiden kanssa.

Tässä on myös meidän perhe sairastanu ekan flunsan tälle syksyä,kuumeineen kaikkineen. Huomis aamuna suunnataankin heti aamusta Pumban korvakontrolliin. Toiveissa toki olis että todettaisiin korvat terveeks vaihteeksi. Ja ens kuussa sinne korvapolille. Unettomia öitä siis ollut ja uni velkaa kertyny, Äiti rakas lupautu onneks ottamaan kullanuput yheks yöks ni mie saan sit ainakin kuittailtua univelkoja. On ne äitit vaan parhaita!

Neiti Uhma tuntuu olevan vauhdissa vaikka onkin kipeenä,jaksaa silti äiti hermoja koetella. Tähän liittyen sulatejuusto kuuluu Neitin mielestä keittiön verhoihin eikä leivälle tai suuhun. Ja ruoka maittanu vaihtelevasti,välillä tosi huonosti kun taas välillä ihmettelen et mihin mahaan se lapsi syö. Nukkumiset menny muuten ihan hyvin paitti nyt kipeenä. Herätyshän meillä on joka aamu kello kuusi olipa arki tai viikonloppu mut siihenkin on jo tottunu. Tajuis vaan ite mennä ajoissa nukkuu aina ni ei ois joinakin aamuina tapettu lapamato olo.

Tässä taidankin ottaa neuvosta vaarin ja kömpiä sänkyyn, jos vaikka tänä yönä onnistaisi sen unenkin osalta. Riippuu toki lapsista.



1 kommentti:

Noora kirjoitti...

Ihastuttava koiruus näyttää teilläkin asustelevan :) Itselläni on kiinanharjakoiran ja kääpiöpinserin sekoitus Eppu, jolla virtaa ja energiaa riittää vaikka muille jakaa :DD