lauantai 5. marraskuuta 2011

Syksyistä iltaa.

Päätin päivittää tänne hiukka kuulumisia. Elikkäs ainaskin nyt ensimmäisenä savo on jäänyt taakse ja olemme muuttaneet pääkaupunki seudulle pieneen ihanaan kaupunkiin. Ollaan viihdytty hyvin kun ollaan ennenkin asuttu täällä ja miehen sukulaisia lähikaupungissa niin mikäs täällä olessa.

Seuraavaksi todettakoon et meillä Pumba sairastelee edelleen, johan yks vuotis synttärit meni mut ei poitsulla vieläkään putkia korvissa. Viimesimmällä kertaa päivystyksestä löyty korvatulehdus ja keuhkoputkentulehdus joten taas odotellaan lääkärille pääsyä.

Neiti Uhma taasen on oma itsensä vääntää herjuutta mutta uusimpana plussana on tullu nyt sitten se että neiti ei nukkuis päiväunia ollenkaan. Ihan pyllystä! Kyllä mun mielestä 2,5 v kuuluu nukkua päikkärit koska se tarvii ne ja sen meidän neitistä illalla kyl huomaa ettei oo nukkunu on meinaan ihan persiiseen ammuttu karhu ja kiukuttelee koko aika väsymystään ettei mikään oo hyvin. Joten tämän asian kanssa myös taistelemme päivittäin.

Tässä tällä haavaa ajattelin nyt kertoa tuosta mun hurahtamisesta vanhoihin rattaisiin ja vaunuihin. Joku päivä sitten pongasin kirpparilta emmaljungan vanhat rattaat ja mie tyttö ostin ne koska oli just semmoset mitä olin himoinnu. Ainua vaan et kankaat ehkä joutunee uusimaan jossain vaiheessa mut se on sitten edessä. Tänään vähän puhistelin niitä ja nappasin kännyllä kuvan ni saatta vähän tuntumaa mitä tarkotan. On mulla sitten lisäks vielä vanhat emmaljungan vaunutkin mut niistä tarinaa ja kuvaa joku toinen kerta. Nyt tää mamma suuntaa kahvikupposen ääressä kattomaan bb:tä joten palaillaan ja nyt lupaan päivitellä vähän ahkerammin!

Ei kommentteja: