sunnuntai 21. elokuuta 2011

Sunnuntai lööbailua.

Käytiin eilen kavereiden häitä juhlistamassa,lapsien kanssa ei menny ihan putkeen kun molemmilla palo päreet. Eivät jaksaneet olla paikallaan ja kaikki tais muutenkin olla niitten mielestä päin pyllyä. Neiti Uhma sääti kaikkee muuta kun istu paikoillaan ja Pumba oli sitä mieltä että pöytä on tyhjennettävä syöttötuolista käsin. Eli päästiin paikalle mut ei ollu hirveen rennot juhlinnat meidän osalta. Ois voinu mennä paremmin jos kaikki ois nukkunu paremmin edellisenä yönä mut ei. Mut selvittiin kummiski.

Karppaukset jatkuu entisellä linjalla. Paino on tällä hetkellä jumissa mut eiköhän se kohta taas lähde liukumaan alas päite... Aviomieheni munkin on myös alkanu karppaamaan joten melkosen helppoa kun ei tartte silleen erikseen miettiä kuka syö mitäkin. NEiti Uhmallekin on pöperöt maistuneet mut ei häntä pakoteta jotain syömään mikä ei maistu. Kavereita ja sukulaisiakin on innostunut karppauksesta ni vertais tukea ainaskin löytyy :)

Tässä yks päviä kun ystävä perhe kävi meillä kahvilla tein karppipiirakka kokeilun ja hyväähän siitä tuli! Toki täytteet ois voinu olla hieman vähemmän närästystä tuottavia (rasvaisia). Mutta tässä ohje teille lukijoille jos tekin haluatte testata.

Salami-paprika-pekonipiiras

100 g voita
1,5 dl soijajauhoa / ruisjauhoa
1 dl vehnälesettä
2 rkl kylmää vettä
3 dl juustoraastetta 
Salamisuikaleita
Paprikaa
Pekonia
2 kananmunaa
2 dl kermaa
mustapippuria

Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään. Lisää kylmä vesi ja 2 dl juustoraasteesta ja sekoita. Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Taytä pohja salamilla,paprikalla ja pekonilla.. Sekoita kerma, mustapippuri ja kananmunat keskenään ja lisää joukkoon loput juustoraasteesta. Kaada seos täytteiden päälle.
200 C - 30 min.




Eipä tässä taas tällä haavaa keksi/muista oliko muutakin kerrottavaa mut ainahan tänne voi lisäillä kun lahopääni muistaa. Joten palaillaan.

Ei kommentteja: