perjantai 13. kesäkuuta 2014

Ongelman ratkaisu

Blogin pitäminen ollut katkolla koska en ole päässyt tällä ihmetabletillani kirjoittamaan blogimerkintöjä kunnes tänään vihdoin päähäni pälkähti ajatus että ehkäpä siihenkin on keksitty sovellus helpottamaan. Joten eikun tuumasta toimeen ja etsimään se sovellus ja latailemaan! Ja pirskatti nyt pelittää.
Näin ollen kuulumisia päivitellään. Ollaan "vaihteeks" flunssassa ja mulle se pirulainen jo kolmatta viikkoa eikä loppua näy!!! Kun yskiä ei ennee jaksais joten ens viikolla lekurille jos ei helpota. Hirven jauhis-makaronilaatikko tuloillaan ja mie hörppeen kaffet tässä enneko säntään pyörittää pyykki rumbaa. 
Ja nyt mulla pyörähti käyntiin taas läskin vähennysviikot eli painoa taas alas kun selkä antaa periks liikkua. Oon alkanu jumppaa kotona ja hölkkäämään iltaisin sekä tietenkin pitää tiirata että mitä tuohon naamassa olevaan reikään työntää mut nyt haluun pysyvää muutosta! Ei tämmönen ole hyvästä kellekään, hirveintä se on tajuta ite missä kunnossa on. Kolme lasta synnyttäny joo mut ei se selitä tätä rasvan määrää. Herkkuperse mikä herkkuperse! No onneks on ite nyt heränny noista pullamössö unista ja voi tehdä asialle jotakin!  Tätä matkaa saa kulkea kanssani tai pysyä muualla!  Nyt pyykit kutsuu. Ja toivon että saan vielä julkaistua tämän! Kokeillaan. . .

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mie oon mukana! Raskauskilot saa kyytiä :) Nyt vaan tiukkaa itsekuria, sillon tällön saa ottaa vähän herkkua, muuten pää sanoo poks. Mie jätin taas viljan ja tärkkelyspitoset, perunan, riisin ja pastan pois. Ja sokerin tietty. Viljat, sipuli ja paprika tuntuu olevan muutenkin pannassa kun neiti tuntuu reagoivan niihin ilmavaivoilla ja takamuksen punotuksena. Mut välillä saa syödä jätskiä tai hedelmiä vähän enemmän :)
Terkkusin Hanna

Ninnu kirjoitti...

Joo munkin oltava tiukka itelleni koska tiiän miten helposti siitä alkaa lepsuilu,mut tällä kertaa oon erilaisella asenteella liikenteessä. Zempataan toisiamme :)