perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tänään se löytyi!

Nimittäin se kadonnut kevätfiilis. Mullat on yhä ostamatta, mut ehkä tuo aurinko ja valon määrä on nyt vihdoin vallannut mun sisimmänkin sopukat. Keskiviikkona alko laihis again. PAKKO alkaa hävittää tota pötsiä toki siinä on raskauskiloja mut on siinä ihan omalla syömingilläkin aiheutettuja makkaroita. Joten ruoka valiooni kursin kasaan ja liikuntaa unohtamati. Yks haitta puoli on se kun mie oon sika huono juomaan ihan vaan vettä tai no juomaan yli päätään. Mein hanavesi maistuu ihan *askalta joten sitä ei juo pelkästään kukaan järkevä immeinen. Yöks!

Lapset nukkuu joten rauha on laskeutunut tähän asuntoon. Pikku neiti herää varmaan iltavellinsä kohta hörppäämään mut melkolailla sen jälkeen varmasti jatkaa uniaa. Tänään ei oo kunnon päikkäreitä nukkunu varmasti uni maittaa. Tänään ollu niin hulina päivä ettei oo neiti malttanu rauhottua kunnolla.

Huomisen pyhitän siivoomiselle ja ulkoilulle, sit sunnuntaina ois tarkotus kyläluutailla. Viikonlopun suunnitelmat siis valmiina. Viikonloput vaan tuppaa menemään liian nopsaan. Jospa kaikki sujuis suht.koht. ongelmittakin mun selän osalta, kävin nimittäin apteekista hakemassa troppeja ni pitäis kyetä kävelemään. Onneks ens kuussa oon viisaampi.

Nyt mie linkkaan itteni partsille paheuteni tupakin pariin ja sitten leiriydyn soffalle kattomaan voice of Finlandin. Joten moro.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei kiva lukee tätä sun blogia! :) ja täälläkkin alkoi laihis,niin kipiänä ollut että meni sanoisinko elämänarvot uusiksi!!