torstai 22. maaliskuuta 2012

Aamu pohdintoja.

Aamut ei oo koskaan ollu mun juttu, aina tuntuu etten oo saanu nukuttua tarpeeks. Tosin nykytilanteessa taitaa aina jäädä univelan puolelle. Nyt oonkin alkanu mennä aikasemmin nukkumaan et saan varmasti yöllä nukuttua tarpeeks,vaikka niiihin yö heräilyihin en voi vaikuttaa. Jospa ne univelatkin helpottais joskus.

Terveys on toinen juttu. Ihminen ei osaa arvostaa sitä ennen kuin alkaa kaipaamaan sitä,toisin sanoen on sairastanut. Ite on tässä melkosen läheltä seurannu läheisen taistelua terveyden kanssa ja se satuttaa sekä mietityttää myös aika lailla minua. Joten huolehtikaa hyvät ihmiset terveydestänne, koska se vaikuttaa myös muihin ympärillä oleviin ihmisiin.

Kevätkin on alkanut saapua, meillä vaan kaivataan et tuo lumi sais sulaa nopeammin pois. Leikkipuistoihin pikku ipanat kaipaa ja viihtyishän sitä itekkin paljon mieluummin ulkosalla. Tuo loska-paska vaan rajottaa,meillä kun vaikka lapset ois koko vartalo kondomissa niin ne osaa silti kastella ittensä. Joten kuravaatteita + muut höysteet kuivatellaan joka päivä. Koira on onnekks lyhyt karvanen ja helppo pitää puhtaana.

Nyt pitääkin lähtee kirmaamaan ulos kun aurinko paistaa ja muksuilla on virtaa. Pääsee taaas kuvattelee.

Ei kommentteja: