lauantai 21. kesäkuuta 2014

Köyhät tulokset

Kolme viikkoa -3kg, en oo tyytyväinen tulokseen mut parempi se on kun ei mitään. Juoksemaan/hölkkäämään ei pysty ennen kuin tää ikuisuus flunssa päästää musta otteensa. Ruoka puolessakin petrattavaa, tällä haavaa siinäkin on ongelmana et kaikki tekee kaasua mahaan. Joten ei auta kun kokeilla mistä johtuu. Aamupalan virkaa toimittaa kahvi ja muutama väkisin survottu leipä siihen reikään naamassa. Ois kiva kun keksis mitä sais aamuisin alas että vois vaikka sitten joskus syödä sitä puuroa. No tästä noustaan vielä. Palailen illalla vielä kirjottelee fiiliksiä. Joten moi.

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Ylläripylläri!

Kävimpä sitten kattoos iltapainon ja huomasin et se oli -2kg vähemmän kun aamupaino viikko sitten joten jotain tapahtuu ainakin. Sen huomaa vatsa sekä selkälihaksissakin! Ainakin tällä haavaa tämä toimii joten tällä mennään etiä päin kunnes läskin häviäminen pysähtyy.
Ja pakko kertoo miten ikävä mulla on yhtä naista ;) ennen nähtiin joka päivä ja nyt tää välimatka rajottaa, tuntuu kyllä välillä hajottavankin mun piä nuppiani. Ootan niin kesälomaa, savoa, pikku neidon ristiäisiä ja kaikki ihanat ihmiset! Vielä jaksaa jaksaa puurtaa täällä.
Nyt hörppään iltakaffet ja sit lenkille ni jaksaa taas huomenna noita ihania ihmisen alkuja.

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Ongelman ratkaisu

Blogin pitäminen ollut katkolla koska en ole päässyt tällä ihmetabletillani kirjoittamaan blogimerkintöjä kunnes tänään vihdoin päähäni pälkähti ajatus että ehkäpä siihenkin on keksitty sovellus helpottamaan. Joten eikun tuumasta toimeen ja etsimään se sovellus ja latailemaan! Ja pirskatti nyt pelittää.
Näin ollen kuulumisia päivitellään. Ollaan "vaihteeks" flunssassa ja mulle se pirulainen jo kolmatta viikkoa eikä loppua näy!!! Kun yskiä ei ennee jaksais joten ens viikolla lekurille jos ei helpota. Hirven jauhis-makaronilaatikko tuloillaan ja mie hörppeen kaffet tässä enneko säntään pyörittää pyykki rumbaa. 
Ja nyt mulla pyörähti käyntiin taas läskin vähennysviikot eli painoa taas alas kun selkä antaa periks liikkua. Oon alkanu jumppaa kotona ja hölkkäämään iltaisin sekä tietenkin pitää tiirata että mitä tuohon naamassa olevaan reikään työntää mut nyt haluun pysyvää muutosta! Ei tämmönen ole hyvästä kellekään, hirveintä se on tajuta ite missä kunnossa on. Kolme lasta synnyttäny joo mut ei se selitä tätä rasvan määrää. Herkkuperse mikä herkkuperse! No onneks on ite nyt heränny noista pullamössö unista ja voi tehdä asialle jotakin!  Tätä matkaa saa kulkea kanssani tai pysyä muualla!  Nyt pyykit kutsuu. Ja toivon että saan vielä julkaistua tämän! Kokeillaan. . .