keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Reissua pukkaa :)

Mie oon niiiiiiin fiiliksissä. Huomenna lähtään sawoon taas käymään,päästään näkee sukulaisia ja muita rakkaita ihmisiä <3 Love it! On sovitut menot ja mestat joten musta ei viionloppuna kuulu mitään täällä. Pitää toki sitten tulla kertomaan miten reissu mäni ja muutkin kuulumiset. Nyt meen pakkaa loput tavarat ja tiskaan ni saan aamulla lähtee hyvillä mielin. Heippa!

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tänään se löytyi!

Nimittäin se kadonnut kevätfiilis. Mullat on yhä ostamatta, mut ehkä tuo aurinko ja valon määrä on nyt vihdoin vallannut mun sisimmänkin sopukat. Keskiviikkona alko laihis again. PAKKO alkaa hävittää tota pötsiä toki siinä on raskauskiloja mut on siinä ihan omalla syömingilläkin aiheutettuja makkaroita. Joten ruoka valiooni kursin kasaan ja liikuntaa unohtamati. Yks haitta puoli on se kun mie oon sika huono juomaan ihan vaan vettä tai no juomaan yli päätään. Mein hanavesi maistuu ihan *askalta joten sitä ei juo pelkästään kukaan järkevä immeinen. Yöks!

Lapset nukkuu joten rauha on laskeutunut tähän asuntoon. Pikku neiti herää varmaan iltavellinsä kohta hörppäämään mut melkolailla sen jälkeen varmasti jatkaa uniaa. Tänään ei oo kunnon päikkäreitä nukkunu varmasti uni maittaa. Tänään ollu niin hulina päivä ettei oo neiti malttanu rauhottua kunnolla.

Huomisen pyhitän siivoomiselle ja ulkoilulle, sit sunnuntaina ois tarkotus kyläluutailla. Viikonlopun suunnitelmat siis valmiina. Viikonloput vaan tuppaa menemään liian nopsaan. Jospa kaikki sujuis suht.koht. ongelmittakin mun selän osalta, kävin nimittäin apteekista hakemassa troppeja ni pitäis kyetä kävelemään. Onneks ens kuussa oon viisaampi.

Nyt mie linkkaan itteni partsille paheuteni tupakin pariin ja sitten leiriydyn soffalle kattomaan voice of Finlandin. Joten moro.

torstai 14. maaliskuuta 2013

Sisustus blogaus yritys.

ELikkäs löytyy mein asunnosta yks nurkkaus johon oon tyytyväinen. Se on mein ruokailu puoli. Kun tuo mein keittiö on melko nafti ni ruokapöytä onkin sitten olkkarin puolella ja se onkin se mun tyytyväisyys osio. Tykkään lampusta, pöydästä (mut siitä mainittakoon et se kaipaa levyynsä uuden maalipinnan) ja sit seinä koristeista, taulut on ok. Yks tuoli pitäis tohon ruoka pöydän ääreen metsästää kun ei oo kun viis tuolia.  Niinko kuvassa näkyy. Lamppu on ellokselta joululahla sijoitus ja siihen oon ollu vallan tyytyväinen. Musta taitaa olla mun sisutuksessa seuraavaks pop ja tarkotuksena ois lisätä turkoosia jos se sopii vaan olkkarin puolelle mut siitä joskus toiste. Mein perhe mahtuu hyvin aterioimaan ja hyvin on vieraittenkin kans mahduttu. Miusta on kivempi laitella tähän tarjottaviakin kun edelliseen pöytään ei tuntunu mahtuvan kun kaffe kupposet (muumit <3)

Nyt tätä matami suuntaa soffalle ja nostaa jalat ylös että jaksaa huomenna touhuta ja juosta kaupoissa korvikkeen perässä.Öitä!

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kadonnut kevät fiilis!?!?

Mun kevät fiilistä ei oo vielä tullut vaikka olen sitä koittanut etsiä. Tänään pohdiskelin että jos meinaa kevät kylvöjä ja multien vaihtoja suorittaa niin multaa ois ostettava! Koitin kovasti varastoa ja kaappeja kaivella mutta yhtään ei löytyny. Uusia kukkiakin pitäis hommata koska olen onnistunu tappamaan noin puolet mun kukista, tyylilla kastelen kun muistan. Jääny nuo kukka puuhastelut vähemmälle vauvan myötä mutta kyllä se tästä taas lähtee. Jospa se sormien multaan upottaminen tois sen kevät fiiliksen like always :)

Niistä ihmissuhde sotkuista sen verran että ne sain selvitettyä ja hitto että on hyvä mieli! Neiti Uhmakin tykkäs kun sai nähdä hälle rakkaita immeisiä pitkästä aikaa ja nyt pidän todellakin huolen ettei vastaavia tilanteita pääse enää syntymään. Mie pien perheen,sukulaiset ja ystävät lähellä koska ne on mulle tärkeitä.  Uskon että tää molemmin puoleinen fiilis! Ei rähmitä menneessä vaan luodaan uusia muistoja <3

Niin ja meillä ootetaan kesää! Lapset haluu hiekkarannalle uimaan, mie haluun retkelle luontoon lasten kans ja kalalle sekä mein Piklu jahtaa aurinko paikkaa jos nukkua lämpimässä. Ollaanhan sitä jo kevään korvilla vaikkei vielä tunnukaan siltä.

Liiemmin en ole täällä bloggaillut, välillä tuo normi arkikin tuntuu olevan yhtä läpi rämpimistä tuon kipeen selkäni takia. Mut ei auta, se on mäntävä päivä kerrassaan. Lääkäri ois ens kuus muistaakseen jo vihdoin. Sitä onkin jo odotettu tammikuusta! Lovely.

Mutta nyt kun ei koske niin että naama ois nurinperin ni pakko männä hoitaa tiskit pois ettei ne hyökkää aamulla ekana silmiin. Muuten ei päivä ala hyvällä tuulella.Aineskaan mulla.Nih.

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Tällä haavaa elän haikeita aikoja ja muistelen niitä hyviä muistoja mitä mulla on vaalittavana. Yksi sukulainen lenti joukkoon enkeiden suojelemaan meitä täällä kulkijoita ja mun synttärit lähenee joten vuosi päivä mun ystävän kuolemasta myös lähenee. Rakas läheinen taistelee sairautensa kanssa. Joten elämä näyttää sitä surullista puolta.

Päästiin sentäs savossa käymään ja näkemään ihania läheisiä vaikka moneen muuhunkin paikkaan oisin halunnu Ystäviä ja sukulaisia tuli silti nähtyä . Niin ja pääsin mie halimaan ja sylittelemään kummityttöäni <3
Tuntuu vaan taas siltä että ois niin paljon kivempi asuu siellä lähempänä,täällä asuminen ei tällä haavaa taas maistu. Jospa sekin muuttuis

Oon koittanu saada ihmissuhteitakin kuntoon jotka on sotkeutunu kohta vuos sitten itsestäni riippumattomista syistä, mut mulle on pääasia ettei mein lasten tartte kärsii. Neiti Uhmalle läheisistä ihmisistä kyse niin pakko laittaa asiat toimimaan. Joten siitä lisää myöhemmin.

Sisustus postaus mun on pitänu tehä jo ajat sitten mut en tiiä kehtaanko laittaa tänne kuvaa mein kämpästä kun näyttää aina ko ois pommi räjähtäny :D Just jo kerkee siivomaan ni lapset on sotkenu jo toisesta päästä sitä mukaan joten homma alkaa alusta. Sulattelen tätä asiaa vielä. Enköhän mie jotenkii noita miun lempi juttui kuvaile ja sit pistän tänne.

 Nyt on pakko vetäytyy varmaan tonne sänkyyn, selkä ei oikeen tykkää koneen kans kököttämisestä. Joten öitä.