torstai 27. joulukuuta 2012

Jurppii ja nyppii sekä ketuttaa.

Nyt on sitten kanssa matkustaja siirtynyt matkustamaan samaan suuntaan :) <3 Jakautumisesta on jo aikaa. Neitonen täytti kuukauden tänään :) Että niin se aika vaan vierii ja siitä päästäänkin aiheeseen joka jurppii. Ei niinkään ehkä loviisassa asuminen vaan mulle/lapsille läheisten ihmisten uupuminen. Täällä on muutamat ihanat lyylit joitten kanssa tullaan juttuun loistavasti ja ovat ihania niitten avulla oon viihtynykin täällä paremmin.

Silti ei vaan tunnu samalta kun savossa. Oon vajavainen ilman tiettyjä immeisiä ja miuta repii tää kun ei pääse näkemään usein. Niin ja sitten on vielä turhat riidat eräiden kans, jotka pitäis selvittää ja ei kyse ei oo siitä kun ei tultu synttäreille vaan siitä kun ei sen jälkeen ei oo pitäny mitään yhteyttä. Neiti Uhmaa tässä mie ajattelen, hää kovin on kyselly kun ei noita kummeja muitakaan oo näillä huudeilla. Tärkeässä asemassa ovat kummeina ja neitille olleet tärkeet. Että sotakirveet ois pitäny haudata jo ajat sitten.

Ja viimesimpänä miuta vaivaa IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISO pentukuume. Vielä aivot pelaa ja vauva on pieni ni saan keksittyy syitä miks ei nyt, mut en tiiä kauan. Ukkokin haluis toisen koiran mutta ehäpä sekin vielä onnistuu sitten myöhemmin. Eka selvittelen vähän ihmissuhteita ja nautin tuosta miun vauvasta. Mikään ei oo niin ihana kun vauvatuoksu! Saisimpa purkitettua sitä.

Nyt täytyy rientää, neiti ilmoittaa että maitobaarin pitäis olla auki jo :D