lauantai 26. marraskuuta 2011

kovin allapäin.

Elämän tilanne on tällä haavaa sellannen ettei  tänne jaksa päivittää kuulumia...tapahtuvaa. Ei voi todeta muuta kun että olo on surullinen.

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Pöh.Jänskää.

Huomenna tutkimus ja katellaan mitä selvii jos selvii mitään. Närästää edelleen ja silleen. Jännittää,mut sinne on mentävä et tietää onko siellä jotain. Unet on menny miten sattuu,mut päikkäreitä ei neiti uhma taaskaan tänään nukkunu. Oh dear mitä kiukkuamista siitäkin seuras. Pumballa taasen tänä ilta lämpöö ja hampaat kiukuttaa kun niitä on jälleen kaks tulossa.

ei oo oikeen erityistä kerrottavaa normi arkea ja odottelua.Palaillaan.

tiistai 8. marraskuuta 2011

Terve - eikun sairas.

Joo-o meidän perheen sairastelu jatkuu. Pojalla alkava korvatulehdus ja mulla jotain, en osaa sanoa mitä kun ei se lääkärikään oikeen osannu. Elikkäs mie tuli eilen puhuttua norjaa pöntölle helpotuksen huoneessa johon sitten liittyi vertakin. Lähetettä meni etiä päin ja sainpa myös vatsahappoja tasapainottavaa jotain liäkettä kun seuranani on koko aikainen närästys. Piimää on tullut nautittua. Kuumat ruuat kielletty ja tuliset,energia juomat myös. (niillä oon kuittaillu viime aikoina univelka lastiani joten tässä taitaa olla tulos) Tällä haavaa siis muuten normi olo paitti se närästys.

Ja pakkohan mun on täälläkin hehkuttaa kun Pumba on oppinu sanoo itää = lisää ja ooaa = ottaa,omalla tyytillään mut sieltä ne tulee <3 Ihana seurata noitten lasten kasvua, tuntuu ettei pysy itte kohta perässä kun oppiivat nopeasti kaikkee.

Isänpäivää oon tässä suunnitellu mut tällä haavaa kaikki auki tai ainakin kakun ajattelin tehdä mut ois ihanaa tehdä jotain spesiaalia mitä muuten ei välttämättä tuu tehtyä.Jos sitä kehittelis jotain tässä loppu viikosta,rauhassa onneks saa tehdä kun ukko on päivät poissa. Löytö rattaatkin on jo testattu ja meidän poitsu nukku niissä kun härski silli kun isänpäivällahjaa metsästettiin. Sekin siis jo hoidettu joten loppu silausta vaille valmis päivä.

Kaipaus vaan kalvaa rakkaita immeisiä kohtaan jotka jäivät savoon. Ainahan sinne pääsee käymään mut näyttää huonolta tällä haavaa tän meidän perheen sairaskertomuksen kanssa. ihan pyllystä! Mut nyt on pakko vääntäytyä ylös tästä ja suunnattava rauhalliselle iltalenkille ettei hölskyttele liikaa. Joo ja Pikluhan tykkää ihan varmasti osiosta rauhalliselle...voi kahtoo että mikä matamia vaivaa kun kävelee kun kameli,hitaasti mut varmasti....sinne siis. Illan jatkoja.

lauantai 5. marraskuuta 2011

Syksyistä iltaa.

Päätin päivittää tänne hiukka kuulumisia. Elikkäs ainaskin nyt ensimmäisenä savo on jäänyt taakse ja olemme muuttaneet pääkaupunki seudulle pieneen ihanaan kaupunkiin. Ollaan viihdytty hyvin kun ollaan ennenkin asuttu täällä ja miehen sukulaisia lähikaupungissa niin mikäs täällä olessa.

Seuraavaksi todettakoon et meillä Pumba sairastelee edelleen, johan yks vuotis synttärit meni mut ei poitsulla vieläkään putkia korvissa. Viimesimmällä kertaa päivystyksestä löyty korvatulehdus ja keuhkoputkentulehdus joten taas odotellaan lääkärille pääsyä.

Neiti Uhma taasen on oma itsensä vääntää herjuutta mutta uusimpana plussana on tullu nyt sitten se että neiti ei nukkuis päiväunia ollenkaan. Ihan pyllystä! Kyllä mun mielestä 2,5 v kuuluu nukkua päikkärit koska se tarvii ne ja sen meidän neitistä illalla kyl huomaa ettei oo nukkunu on meinaan ihan persiiseen ammuttu karhu ja kiukuttelee koko aika väsymystään ettei mikään oo hyvin. Joten tämän asian kanssa myös taistelemme päivittäin.

Tässä tällä haavaa ajattelin nyt kertoa tuosta mun hurahtamisesta vanhoihin rattaisiin ja vaunuihin. Joku päivä sitten pongasin kirpparilta emmaljungan vanhat rattaat ja mie tyttö ostin ne koska oli just semmoset mitä olin himoinnu. Ainua vaan et kankaat ehkä joutunee uusimaan jossain vaiheessa mut se on sitten edessä. Tänään vähän puhistelin niitä ja nappasin kännyllä kuvan ni saatta vähän tuntumaa mitä tarkotan. On mulla sitten lisäks vielä vanhat emmaljungan vaunutkin mut niistä tarinaa ja kuvaa joku toinen kerta. Nyt tää mamma suuntaa kahvikupposen ääressä kattomaan bb:tä joten palaillaan ja nyt lupaan päivitellä vähän ahkerammin!